Diner bij TUUR
Bekijk hieronder onze menukaart, of download de dinerkaart als PDF.
Om mee te beginnen!
Basilicum | aioli | brioche
Cornichons | gerookte amandelen
Citroen | frambozenazijn | sjalot - Passievrucht | kruidenolie - Asian | knoflook-soja | rode peper
Mierikswortelcrème | bieslook
Kruidenboter
Pompoenpitten | Medina kruiden | bosui
Draadjesvlees | rijpe tomaten | kruidenolie |
Truffelmayonaise | pijnboompitten | krokante serranoham | Parmezaan
Knolselderij-truffelcompote | zoetzure beukenzwam | gekarameliseerde noten | balsamico uitjes
Focaccia | eidooier | Amsterdams zuur
Oosterse lak | wasabi-crème |nori-kroepoek | rettich zoetzuur
Groentenjus | balsamicogel | geroosterde ui
Tom Kha-schuim| avocadocrème | krokante chili | limoengel
Geroosterde tomaat | tomaten schuim | Dukkah
Knoflook-chiliolie | geroosterde paprika



Laat je verassen door de chef met zoet, zout & zuur en ga mee op AvonTUUR in de wereld van smaak!
Winterpeencrème | gegrilde witlof | rode portsaus
Wintertruffel | paddenstoelen | Parmezaan
Paellarijst | limoenblad-beurre blanc | zilte groenten
Aardappelmousseline | zuurkool | gebakken spruitjes
Uruguay | peper- of portsaus | groentetuintje
Pesto | gnocchi | paddenstoelensaus |
Kippendij | pindasaus | cassave | ei | zoetzuur
Knoflook | paprika | rode peper | verse kruiden
Extra: Black Tiger Gamba's 6st (+ 7.5)
Graangevoerd | tomatenconfiture | American mosterd | cheddar | bacon | augurken relish | vega mogelijk
Duurzaam | oesterzwam | tomaat| taugé | soja-knoflook
Duurzaam verantwoord | MSC-keurmerk
Premium vlees, zorgvuldig geselecteerd door onze chef! op = op
Verfrissend en ideaal voor een lichte maaltijd
Dubbel belegd | truffelmayonaise | truffelcrumble | Parmezaan | krokante serranoham
Honing tijm | biet | walnoot granola
Little gem | Parmezaan | Caesar dressing | ei | tomatencrumble
Extra: Krokante serranoham (+ 2,5)
Kruidenmayonaise | zoetzure groenten | nori-kroepoek | gefrituurde kappertjes
Kastanjechampignons | truffelmayonaise | Parmezaan
Provençaals | kruidenmayonaise
Gekarameliseerd | oude kaas
Knoflook-soja | rode peper
Citroen-knoflookdressing | krokante serranoham
Hier is altijd ruimte voor!
Vanille-ijs | amandelcrumble | witte chocolademousse
Vanillehanghop | kerssengel | amandel-karamelkrokant | vanilleparfait | glühwein
Vanille | pure chocolade | gekarameliseerde banaan | dulce de leche
Laat je verrassen door de chef
Hazelnootcrumble | brownies | warme chocoladesaus | stracciatella ijs
Vijf seizoensgebonden kazen - variërend van zacht en romig tot stevig en pittig
Wereldse smaken ontmoeten elkaar bij Restobar TUUR!



Dagelijks geopend vanaf 11:00 uur
( met uitzondering van feestdagen )
Keuken sluit elke dag om 22:00 uur
© 2024 TUUR
vanGaalen Digital Design
