Diner bij TUUR
Bekijk hieronder onze menukaart, of download de dinerkaart als PDF.
Om mee te beginnen!
Basilicum | aioli | brioche
Cornichons | gerookte amandelen
Citroen | frambozenazijn | sjalot - Passievrucht | kruidenolie - Asian | knoflook-soja | rode peper
Mierikswortelcrème | bieslook
Kruidenboter
Romig | rivierkreeftjes | tomaat
Draadjesvlees | rijpe tomaten | kruidenolie |
Truffelmayonaise | pijnboompitten | krokante serranoham | Parmezaan
Thom kha kai schuim | atjar | krokante ui
Focaccia | eidooier | Amsterdams zuur
Vadouvan schuim | sjalotten dressing | venkel | groene asperges
Feta | bieslookcrème | kappertjes | witpuntradijs | dry aged
Sesam-sojadressing | groene kruidencrème | chioggia | furikake
Geroosterde tomaat | tomaten schuim | Dukkah
Knoflook-chiliolie | geroosterde paprika



Laat je verassen door de chef met zoet, zout & zuur en ga mee op AvonTUUR in de wereld van smaak!
Stoof & flat iron | gepofte knolsederij | meiraap | gepofte knoflooksaus
Burrata | zongedroogde tomaat | rucola | basilicum | groene groenten
Crème van witte groenten | kreeftenschuim | antiboise | venkel | couscous
Aardappelmousseline | bospeen | gerookte beurre blanc
Uruguay | peper- of portsaus | groentetuintje
Ricotta | spinazie | hazelnoot | beurre blanc
Kippendij | Gado Gado | cassave | ei | zoetzuur
Knoflook | paprika | rode peper | verse kruiden
Extra: Black Tiger Gamba's 6st (+ 7.5)
Graangevoerd | tomatenconfiture | American mosterd | cheddar | bacon | augurken relish | vega mogelijk
Duurzaam | oesterzwam | tomaat| taugé | soja-knoflook
Duurzaam verantwoord | MSC-keurmerk
Premium vlees, zorgvuldig geselecteerd door onze chef! op = op
Verfrissend en ideaal voor een lichte maaltijd
Dubbel belegd | truffelmayonaise | truffelcrumble | Parmezaan | krokante serranoham
Honing tijm | biet | walnoot granola
Little gem | Parmezaan | Caesar dressing | ei | tomatencrumble
Extra: Krokante serranoham (+ 2,5)
Kruidenmayonaise | zoetzure groenten | wasabi crackers | gefrituurde kappertjes
Kastanjechampignons | truffelmayonaise | Parmezaan
Provençaals | kruidenmayonaise
Knoflook-soja | rode peper
Citroen-knoflookdressing | krokante serranoham
Hier is altijd ruimte voor!
Tia Maria | mokkacrème | Bastogne
Witte chocolade | passievrucht | yoghurtijs | amandel | tompouce
Ananas | citroen gras | wentelteef | vanille ijs
Laat je verrassen door de chef
Hazelnoot crumble | brownies | chocolade saus | stracciatella ijs
Vijf seizoensgebonden kazen - variërend van zacht en romig tot stevig en pittig
Wereldse smaken ontmoeten elkaar bij Restobar TUUR!



Dagelijks geopend vanaf 11:00 uur
( met uitzondering van feestdagen )
Keuken sluit elke dag om 22:00 uur
© 2024 TUUR
vanGaalen Digital Design
